VARILUX X SERIES

VARILUX X SERIES

Sinds de lancering van het eerste multifocale brillenglas


Varilux, in 1959, is Essilor continu bezig met het doorontwikkelen van het multifocale glasdesign. Essilor is er van overtuigd dat een uitvinding alleen een innovatie is als deze aansluit op de behoeften van de consument. Daarom wordt de brildrager altijd als uitgangspunt genomen voor Essilors innovaties en worden producten voor de lancering uitvoerig getest door de brildrager.

Met ingang van nu, is de nieuwste generatie Varilux brillenglazen, Varilux X-series, verkrijgbaar bij 't Hart Optiek in Vlaardingen. Varilux X-series is geïnspireerd op de brildrager zoals jij en is mogelijk gemaakt door 55 jaar innovatie.

Een nieuwe kijk op het nabijzicht
Onze samenleving en levensstijl zien er anders uit dan enkele jaren geleden. De veranderende levensstijl van jouw als brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken, te swypen op je smartphone terwijl je kijkt naar een tablet of aan het appen bent. Ook is de houding en manier waarop je naar elementen binnen handbereik kijkt veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

varilux_x.png

MEER KIJKVOLUME BINNEN HANDBEREIK DANKZIJ 3 TECHNOLOGIEËN
Het research en development-team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag Varilux X-series ontwikkeld. Zo kun je zonder compromis genieten van alle afstanden binnen handbereik.

De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:

1.    Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Het basisontwerp van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens dagelijkse bezigheden.
2.    Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen het linker- en rechteroog.
3.    Xtend™: De Xtend-technologie is nieuw en zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. Je kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder je hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in het brillenglas.

KOM LANGS VOOR ADVIES OP MAAT
Bij 't Hart Optiek vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers.
Kom je bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit op je levensstijl.
Kies je voor Varilux X-series brillenglazen dan kies je altijd voor een maatwerkoplossing.

Want niet alleen jij, maar ook je ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.
   
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER