OOGLASEREN

Brilvervangende chirurgie als oplossing voor zichtklachten
Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Ook dat is mogelijk bij 't Hart Optiek. Bij ons kan je namelijk terecht voor advies, onderzoek en begeleiding bij brilvervangende chirurgie. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan (door De Consumentenbond getest als beste ooglaserkliniek) bieden wij jou het beste van twee werelden. De juiste begeleiding en advies door 't Hart Optiek én de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht.

Ben jij geschikt voor ooglaseren?
Of jouw ogen voor brilvervangende chirurgie in aanmerking komen hangt af van diverse factoren. Je leeftijd, de bouw en sterkte van je ogen, maar ook jouw hobby’s zijn belangrijk bij de keuze voor de juiste behandeling. Op basis van een uitgebreid onderzoek krijg je bij 't Hart Optiek een advies dat bij jou past. Wanneer een ooglaserbehandeling niet mogelijk is kan een implantlens een goede optie zijn. In veel gevallen is er een passende oplossing voor jouw ogen te vinden. Maak dus gerust een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

Waarom kiest 't Hart Optiek voor Eyescan?
Er zijn veel klinieken waar je voor brilvervangende chirurgie terecht kunt. Toch heeft 't Hart Optiek bewust voor Eyescan gekozen. Onze belangrijkste redenen:

  • Goede zichtresultaten
  • Weinig nabehandelingen (gemiddeld 4%, terwijl landelijk 10%)
  • Eyescan investeert in de nieuwste technieken
  • Vooronderzoeken en nacontroles kunnen bij ons in de winkel plaatsvinden
  • Onze klanten ervaren de behandeling bij Eyescan als prettig en persoonlijk
  • Alleen bij Eyescan is lasergestuurde lensimplantatie met de Catalys mogelijk (veiliger en nauwkeuriger)

Ooglaserbehandeling als alternatief voor jouw bril of contactlenzen
Een van de meest bekende vormen van brilvervangende chirurgie is de ooglaserbehandeling. Bij deze behandeling wordt met behulp van een laser een sterkteverandering in je oog teweeggebracht. Hierdoor heb je geen bril of contactlenzen meer nodig om scherp te kunnen zien. Wanneer je in de leeftijd 18 t/m 45 bent is de ooglaserbehandeling meestal de eerste keuze van refractiechirurgie.

LASIK en LASEK methode
De twee bekendste ooglasermethoden zijn de LASIK en LASEK. De LASIK ooglaserbehandeling is geschikt bij sterktes tussen -10.00 en +4.00 en cilindersterktes tot -6.00. De LASEK behandeling is geschikt bij sterktes tussen -0.75 en -4.00 en cilindersterktes tot +/-2.00. Ook andere factoren als de dikte van je hoornvlies en of je droge ogen hebt, bepaalt de keuze van behandeling. Tijdens een uitgebreid vooronderzoek nemen wij alle mogelijkheden met je door.


Lensimplantatie als oplossing voor zichtklachten
Bijna iedereen kent de ooglaserbehandeling. Maar wist jij dat lensimplantatie ook vaak wordt toegepast om zonder bril of contactlenzen door het leven te gaan? Vooral bij hogere sterktes, tot -23.00 en +15.00 en cilindersterktes tot -/+7.50, bieden implantlenzen uitkomst. Ook voor mensen met (beginnende) staar zijn implantlenzen uitermate geschikt.

Je voelt de implantlens niet
Anders dan de gewone contactlens wordt een implantlens in het oog gedragen. Je kan ermee sporten, zwemmen en slapen zonder dat je de implantlens voelt. De implantlens corrigeert de sterkte van jouw ogen, net zoals jouw bril of contactlenzen dat doen. Het plaatsen van de lenzen is relatief eenvoudig en gebeurt in de Eyescan kliniek in Utrecht.

Sterktecorrectie voor zowel veraf als dichtbij
Implantlenzen zijn er in vele soorten en maten. Naast de enkelvoudige implantlenzen kan je namelijk ook kiezen voor multifocale implantlenzen. Met deze lenzen kan je zowel veraf als dichtbij weer goed zien. Elke lens heeft andere eigenschappen. Tijdens een uitgebreid vooronderzoek nemen wij alle mogelijkheden graag met je door.

Lensvervangende behandeling met een laser
Ga je voor optimale precisie? Dan kan je bij ons, als enige in Nederland, ook terecht voor lensimplantatie met een laser, de Catalys. Deze methode is nauwkeuriger, veiliger en comfortabeler. De laser neemt namelijk de drie meest uitdagende handelingen van een lensvervangende operatie uit handen van de oogarts. Omdat de laser op tienden van microns nauwkeurig werkt kan de implantlens exact in de juiste positie in het oog geplaatst worden. Jouw zicht wordt hierdoor zo optimaal mogelijk gecorrigeerd. De Eyescan kliniek waar mee samenwerkt is de enige kliniek in de Benelux die een lensvervangende behandeling met de Catalys kan uitvoeren.

Bel 010-4743903 voor het inplannen van een vooronderzoek bij 't Hart Optiek in Vlaardingen om te kijken of jouw ogen geschikt zijn voor een lensimplantatie.

 
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER