't Hart Optiek nieuws item

ZIEN IS TOPSPORT

DvD - 15-09-2016 @ 16:05

De Olympische spelen zijn net achter de rug en er zijn vele topprestaties geleverd. Prachtige records, soms diepe teleurstellingen en een boel spannende sportmomenten. Een atleet en zijn coach gaan tot het uiterste om tot een perfect resultaat te komen, met een gouden plak als het ultieme doel. Zicht is hierbij erg belangrijk. Een atleet wil ‘alles’ kunnen zien. Zijn ogen moeten optimaal samenwerken om maximaal comfort, contrast en scherpte te bereiken. Een kleine afwijking in de ogen of in de samenwerking tussen de ogen kan leiden tot een te late reactie of concentratieverlies.

Eigenlijk geldt dit ook voor u. Oké, u staat niet in een Olympische finale, maar perfect zien levert heel veel voordelen op. Op het werk, tijdens het studeren of in het verkeer.

Wij willen graag de coach voor uw ogen zijn. In goed overleg met u hebben wij vaak meer oplossingen voor optimaal zicht en kijkcomfort dan u in eerste instantie wellicht zou denken. Wist u dat problemen met de ogen meestal heel geleidelijk en ongemerkt gaan? Het lichaam past zich hier soms zelfs op aan.

Zo buigt u zich bijvoorbeeld onbewust naar voren om goed te kunnen zien op uw smartphone. En dit leidt weer tot andere klachten, zoals rugpijn of last van uw schouders. Niet alleen vervelend, maar het kan u ook belemmeren tijdens uw sport, werk of dagelijks leven. 

Onder alle omstandigheden optimaal kunnen zien is niet altijd met één bril of type contactlens te bereiken. In deze folder brengen wij u op een paar ideeën. Er zijn diverse mogelijkheden voor goed zicht, onder verschillende omstandigheden, die naast elkaar gebruikt kunnen worden. Gedurende de gehele maand september worden deze ook nog eens extra aantrekkelijk aangeboden. 

Laat uw ogen en die van de rest van de familie elk jaar even testen. Het is een kleine moeite en achteraf misschien niet altijd noodzakelijk. Maar u bent in ieder geval ‘gewoon’ op tijd om eventuele maatregelen te treffen. 

Kom weer eens langs in de winkel, wij adviseren u graag.
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER