't Hart Optiek nieuws item

Nederlandse Optiekbeurs, the day after

DvD - 12-09-2016 @ 10:51

Als opticien, optometrist of - om ons vak, althans onze winkel, in één woord te noemen - optiekspecialist, hoef je helemaal niet naar de internationale beurzen. Dat is wel leuk natuurlijk, maar niet noodzakelijk. In Nederland is alle leuks en zijn alle innovaties twee keer per jaar op één vierkante kilometer te vinden en te bewonderen. De Centrop Sales, de Hall of Frames en sinds dit najaar, Bold Optical Fair. Je kunt je voorstellen dat we ons als kinderen in een snoepwinkel voelden gisteren.

Toch hebben we ook deze beurs weer de bevestiging gekregen dat we een uitgebreide en up-to-date collectie brilmonturen in huis hebben. Draagbare, comfortabele brillen tegen een eerlijke prijs. Brillen met een verhaal zoals Johann von Goisern of JOS. Maar ook modebrillen als die van Madame CARVEN of ons nieuwe merk MARCCAIN. 

Wist je dat we bij het inkopen zoveel mogelijk rekening houden met het maatschappelijk verantwoord ondernemen? Denk aan de brillen van ECO (per verkochte bril wordt een zaadje geplant met een gekoppeld educatief programma voor de locale bevolking - inmiddels zijn er 1,4 miljoen bomen geplant) en MODO (een bril gekocht betekent een bril gemaakt voor een behoeftige in een ontwikkelingsland). 

Een beurs is trouwens ook het platform om je relaties te onderhouden en waar mogelijk uit te bouwen. Zo maakten we kennis met Adrian van ons nieuwe merk Adrian van Marwitz. Schitterende hoogwaardige titanium kwaliteitsbrillen waarvan we ook een uitgebreide collectie in huis hebben. 

Verder volgen we natuurlijk al jaren de laatste innovaties op het gebied van optiek, optometrie, meetkunde en voorlichting. Laatste voorbeeld is hierbij de Easyscan van HOYA. Een lasercamera voor het oog voor onderzoek naar de ooggezondheid. Een onderzoek hiermee is snel, doeltreffend en er hoeft niet voor gedruppeld te worden waardoor je je niet na afloop door iemand thuis hoeft te laten brengen. 

Met name de schade aan het netvlies door blauw-violet licht, veroorzaakt door het vele gebruik van onder andere smartphones, tablets en flatscreens (jeugd!) kunnen we onderzoeken en tijdig maatregelen nemen. Dit onderzoek kost normaal €45,- maar voeren we ter introductie de maand september kosteloos! uit. Houdt de schrijvende en online media hierover in de gaten! Dat kan via een telefoontje of de online agenda op onze website! 

Meer informatie over om het even wat - gerelateerd aan ons vak dan natuurlijk - bericht ons even of stap gewoon binnen.

Welkom! 
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER