't Hart Optiek nieuws item

Een nieuw gezicht!

DvD - 22-09-2016 @ 13:23

Een nieuw gezicht? Dat klopt. Even voorstellen. Ik ben Martine van Ispelen en ben 45 jaar. Ik ben al 16 jaar gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen en een hond, een Beagle - net als Thierry en Mariëlle. Ik ben ruim 20 jaar gediplomeerd opticien en heb bij verschillende zelfstandige optiekbedrijven gewerkt.

In mijn vrije tijd lees ik graag, wandel met de hond en ben ik basketballtrainer/coach van een meisjesteam van rond de 12 jaar waarbij ik ook nog speel.

Het leuke van het vak opticien is dat het zo afwisselend is. Er zit techniek in, mode en alle mensen die met verschillende wensen de winkel binnenstappen maken mijn dag.
Het mooiste vind ik als alles bij elkaar komt. Dat we na een goede meting, samen een mooi montuur uitzoeken met glazen die passen bij de kijkbehoefte van de klant en dus een bril waar je jarenlang plezier van hebt.

Half juni ben ik bij Thierry en Mariëlle begonnen en ik heb het erg naar mijn zin. Ik heb hele leuke collega’s en de manier van werken staat me erg aan. Bij ’t Hart staat aandacht voor de klant en kwaliteit leveren voorop en dat past goed bij mij!
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER