't Hart Optiek nieuws item

Kerst bij 't Hart Optiek

DvD - 15-12-2016 @ 11:23

Op 3 januari gaat onze SALE van start. Graag nodigen wij u, als gewaardeerde klant, nu al uit voor de PRE-SALE *. Zo profiteert u optimaal van de eerste en de meeste keus.

Maar er is meer....
Ontdek de nieuwste brilmode. De afgelopen weken zijn we weer door heel Europa gereisd en hebben de toonaangevende beurzen bezocht. Er waren prachtige monturen in bijzondere materialen te bewonderen. Natuurlijk hebben wij flink ingekocht en al dit nieuws ligt nu in onze winkel op u te wachten.

Nieuwsgierig?
Je kunt vast een kijkje nemen in onze online paskamer. U kunt ook nog steeds gebruik maken van onze doorlopende 2e bril aanbieding. Hiermee zijn we gestart in 2016 en gaan we wegens het grote succes ook in 2017 mee door. Schaft u bij ons een nieuwe complete bril aan en besluit u ter plekke of binnen 8 weken na de eerste aanschaf een tweede complete bril, zonnebril op eigen sterkte of computerbril aan te schaffen, dan is één glas gratis **.  

Wilt u weten of u over 2016 nog recht heeft op een brilvergoeding van uw zorgverzekeraar dan kunnen wij dat eenvoudig voor u checken en desgewenst meteen in mindering brengen op uw factuur. Deze service kost u niets en is wel zo makkelijk. 

Graag tot ziens in de winkel, maar bovenal een heel gezond en gelukkig 2017 gewenst namens ons allemaal.

* let op; van 27 t/m 31 december is de winkel gesloten
** vraag naar de voorwaarden
 
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER