't Hart Optiek nieuws item

Het Naked Eye Project

Thierry - 07-06-2017 @ 21:16

Exclusieve samenwerking 't Hart Optiek & Optometrie met het Naked Eye Project! ​Personalisatie van brillenglazen is de drijvende kracht van de nieuwe generatie Variluxglazen. Geen enkel oog is namelijk hetzelfde, zelfs niet het linker- en rechteroog. Het is dus niet meer dan logisch dat er aandacht is voor ieder unieke oog. Varilux is verder geïnnoveerd om zo nog beter te voldoen aan de verschillende kijkbehoeften van iedere consument. Om de boodschap nog extra kracht bij te zetten gaan wij met de uitvinder van het Variluxglas: Essilor, een exclusieve samenwerking aan met het Naked Eye project.

Wat is het Naked Eye Project?

Het Naked Eye Project zoekt antwoord op één vraag: kan een emotioneel of rationeel oog met het ‘blote oog’ herkend worden? Volgens menig wetenschapper bestaan onze linker- en rechterhersenhelft namelijk uit een emotionele en rationele helft. Onze ogen zijn daarmee verbonden. Het Naked Eye Project maakt krachtige portretfoto’s waar vervolgens het linker- of rechteroog wordt gespiegeld over het andere oog. Het origineel en de twee gespiegelde versies worden met elkaar vergeleken en de foto’s maken duidelijk hoe uniek elk oog is.

Boek van het Naked Eye Project cadeau!

We zijn er trots op iedere klant bij aanschaf van de nieuwste generatie (en revolutionair goede) Variluxxseries brillenglazen en zolang de voorraad strekt, een exemplaar van het unieke boekwerk van het Naked Eye Project t.w.v. 59 euro te mogen aanbieden! Het project sluit nauw aan bij hoe we als specialisten naar onze gasten kijken. Uiteraard vertellen wij je daar graag meer over!