't Hart Optiek nieuws item

Geef eens een leesbril cadeau

DvD - 03-11-2016 @ 14:18

In onze webshop vindt u alle modellen en alle kleuren van de collectie van See Concept leesbrillen, zelfs de limited edition. We hebben bovendien alle sterktes op voorraad. Zo kunnen we de bestelling snel naar u verzenden, verzending naar zowel Nederland als België is mogelijk. Let op: Dit is een webartikel dus niet perse aanwezig bij ons in de winkel.Beter zicht; een mooi geschenk
Veel mensen krijgen rond hun 40ste levensjaar moeite met het lezen van kleine lettertjes. Dit betekent niet dat het zicht minder wordt; de weefsels in het oog verliezen elasticiteit, waardoor het schakelen van veraf naar dichtbij lastiger wordt.
 
De juiste leesbril helpt uw ogen met schakelen. Dus houdt uw collega teksten steeds verder van zich af, om ze te kunnen lezen? Of moddert uw broer of zus al maanden aan met een goedkope leesbril? Doe ze dan een plezier door ze een goede kant en klare leesbril cadeau te geven.

Welke sterkte moet ik kiezen?
Kies liever te zwak dan te sterk en we gaan ervan uit dat er geen vertesterkte in het spel is.
Globaal kunt u dan het volgende aanhouden:
  • 42- 45 jaar - kies +1.00
  • 45- 50 jaar - kies +1.50
  • 50 - 55 jaar kies + 2.00
  • < 55 jaar +2.50
 
De leesbrillen van See Concept zijn maar 150 gram en erg comfortabel dankzij de Soft Touch afwerking. Bovendien zorgen de flexibele scharnieren nog voor een stukje extra degelijkheid en comfort. Deze leesbrillen op sterkte hebben al verschillende design prijzen gewonnen en zijn dus ook nog eens erg hip. Maar toch zijn de brillen mooi geprijsd voor een cadeautje; ze zijn slechts €30,-.

Een leesbril voor elke gelegenheid
Leesbrillen kun je nooit teveel hebben. Eén bril voor in de auto, eentje voor op kantoor en nog een voor thuis is geen overbodige luxe. Voor een modebewust persoon zijn de See Concept leesbrillen helemaal zeer geschikt. Ze zijn er namelijk in 5 verschillende modellen en in veel verschillende kleuren; iemand die van basic en tijdloos houdt, maakt u blij met een model in het grijs of met schildpadprint. Voor die trendy vriendin is een knalroze of kobaltblauw model wellicht meer geschikt.
 
De brillen worden geleverd met een vilten beschermhoes, in een luxe verpakking. U hoeft hem zelf alleen nog maar leuk in te pakken.
see_concept_maten.jpg
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER