MULTIFOCAAL

MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN: IETS VOOR JOUW?

Heb je nog steeds zowel een aparte leesbril als een 'gewone' bril?

Dan is een multifocale bril een handige vervanger voor die twee! Geniet van scherp zicht op alle afstanden, zonder van bril te hoeven wisselen.

Een multifocale bril verenigt meerdere sterktes in één glas, waardoor je met jouw bril zowel kunt lezen als op alle andere afstanden scherp kunt zien. Door het scherpe zicht in alle afstanden en in alle richtingen kun je optimaal genieten van de wereld om je heen. Goed nieuws voor lensdragers: er zijn ook multifocale contactlenzen.

multifocale_glazen.jpg

4 REDENEN OM VOOR VARILUX TE KIEZEN

Gedurende ons leven neemt de elasticiteit van de ooglens af. Om weer scherp te zien op alle afstanden bieden Varilux multifocale glazen een oplossing.

De 4 voordelen van Varilux op een rijtje:
  • 1. Met één bril scherp zicht op elke kijkafstand
In het multifocale design van Varilux zijn jouw sterktes voor uw nabij- en vertezicht verwerkt. Deze gebieden lopen vloeiend in elkaar over, waardoor je met één bril op alle afstanden scherp ziet. Doordat Essilor de nieuwste technologieën gebruikt voor het produceren van Varilux brillenglazen geniet je als brildrager van natuurlijk zicht op alle kijkgebieden. 
  • 2. Op maat gemaakt voor jouw ogen
Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op jouw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden jouw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en worden jouw kijkprestaties sterk verbeterd. 
  • 3. Snelle gewenning
Met Varilux brillenglazen ben je verzekerd van een soepele en snelle gewenning aan jouw nieuwe brillenglazen. 
  • 4. Een Varilux product aangepast aan jouw levensstijl
Of je nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wanneer je wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

Draag je nog steeds zowel een normale bril als een leesbril of heb je naast jouw contactlenzen eigenlijk een leesbril nodig, laat je dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Graag tot ziens!
 
online_agenda___t_hart.jpg
storelocator__t_hart.jpg
HOME | WEBWINKEL | ONLINE PASKAMER